F-max

Kiest u voor modern en ergonomisch dan is de F-max watercooler de juiste keuze. Een modern design met hoge kwaliteit en een daarbij zeer concurrerende prijsstelling. Deze watercooler is uitgerust met de modernste technologie zoals Cassette WaterTrailTm, een geavanceerde luchtfilter en elektronische controle van de water temperatuur.

Slim Line

Nu ook een ideale cooler voor thuis of kleine kantoren. Altijd gekoeld bronwater binnen handbereik.

Deze design cooler met een doorsnee van 20 cm. Is makkelijk overal te plaatsen. Verkrijgbaar in diverse kleurstellingen: hout, wit, zwart en zilver.

Diva

Kiest u voor het model Diva, dan krijgt u een strak vormgegeven cooler in huis, die zijn robuuste uitstraling dankt aan de verfijnde afwerking waar de ontwerper Philippe Starck zo beroemd mee geworden is.

Philippe Starck heeft als architect en ontwerper naam gemaakt met revolutionair werk, dat gekenmerkt wordt door stijl, elegantie en gebruiksgemak. Deze geboren Parijzenaar streeft zijn gehele leven al naar het ideale evenwicht tussen design, innovatie en functionaliteit. In de door hem ontworpen watercooler komen al deze karakteristieke kenmerken terug. Typisch Starck.

De afmetingen van de cooler zinĀ 38 x 38 x 113 cm.

Kopen, huren of een gratis proefplaatsing

Bij Springwater Cooler kunt u een watercooler kopen of huren. Twijfelt u over het type watercooler, vraag dan een gratis proefplaatsing aan.